Професорка кафедри МЛ взяла участь у міжнародній науковій конференції з циркулярної економіки

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката

Професорка кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки» Олена Бочко взяла участь у VI Міжнародній науковій конференції «Циркулярна економіка – раціональне використання ресурсів», яка була організована Польською академією наук і тривала 3 дні. Тема виступу представниці Університету – «Застосування циркулярної економіки в Україні в повоєнний період».

Конференція відбулася за підтримки Міністерства освіти і науки Польщі в рамках програми «Досконала наука». Метою конференції був обмін знаннями та досвідом, а також презентація діяльності, що підтримує та просуває рішення відповідно до концепції циркулярної економіки Польщі, ЄС та України.

Доповіді учасників були дуже актуальні й цікаві, а конференція організована на високому рівні. Обмін досвідом у контексті розроблених та оновлених документів з урахуванням рішень, сумісних із циркулярною економікою, необхідний не лише через нові нормативно-правові акти у сфері охорони навколишнього середовища, а й через необхідність пошуку шляхів підвищення конкурентоспроможності й необхідності відповідати очікуванням споживача.