Професор Ярина Турчин взяла участь у кругломі столі «Європейські студії в умовах війни: український вимір»

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

25 травня 2022 року керівник проєкту «Ініціатива ЄС «Східне партнерство»: можливості для України», професор кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки Ярина Турчин взяла участь у круглому столі «Європейські студії в умовах війни: український вимір», організованому Українською асоціацією викладачів і дослідників європейської інтеграції у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні.

Метою заходу стало поширення унікального досвіду реалізації освітніх і наукових проєктів з Європейських студій під час повномасштабної збройної агресії, а особливу увагу було приділено змінам у форматах викладання і змістовому наповненні навчальних курсів, педагогічним інноваціям, еволюції методологічних підходів, кращим практикам адаптації до нових умов тощо. Професор Ярина Турчин коротко розкрила особливості реалізації проєкту та зміст основних змін, спрямованих на посилення його якості та релевантності до очікувань студентів. Також було презентовано зміст нового проєкту в рамках Еразмус+ напряму Жана Моне «Європейські студії для студентів технічних спеціальностей», який реалізовуватиметься в Національному університеті «Львівська політехніка» впродовж 2022–2025 років.

Вдячні колегам-жан-моністам за можливість долучитися до такого актуального та інформативного заходу! Роботи попереду багато, але ми розпочинаємо її з новим завзяттям, бо розуміємо важливість нашої місії щодо утвердження європейської ідеї в українському суспільстві.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу