Професор Львівської політехніки взяв участь в онлайн-семінарі щодо можливостей Програми Еразмус+

За матеріалами Національного Еразмус+ офісу в Україні
Скріншот з онлайн-семінару

27 липня 2022 року Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Національним агентством кваліфікацій провели онлайн-семінар на тему «Можливості Програми ЄС Еразмус+ 2021–2027 рр. для України». Захід мав на меті презентувати можливості участі в поточних проєктах, обговорити ідеї майбутньої співпраці в межах нових конкурсів.

У вебінарі взяли участь 13 учасників – представників Національного агентства кваліфікацій, зокрема Юрій Рашкевич, член НАК, професор Національного університету «Львівська політехніка», заступник міністра освіти і науки України з вищої освіти та європейської інтеграції (2017–2019 роки), та команда Національного Еразмус+ офісу в Україні: Світлана Шитікова, координатор, і Жанна Таланова, менеджер з аналітичних питань.

Під час заходу Світлана Шитікова презентувала можливості нової Програми ЄС Еразмус+ на 2021–2027 роки, її ключові пріоритети, характеристики, напрями та нововведення загалом. З огляду на сьогодення під час заходу було висвітлено особливості підтримки України у період воєнного стану через додаткові можливості в межах Еразмус+.

Презентація Світлани Шитікової