Професор кафедри ОА долучився до створення сприятливих можливостей для реалізації ідей школярів

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Учасники проєкту

До навчального проєкту «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО», який реалізовувала Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» в рамках грантової співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», у статусі ментора був запрошений професор кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Володимир Чубай. Команда школярів, ментором якої він був, вийшла у фінал конкурсу проєктів з ідеєю створення корисної навчальної платформи для підлітків Kolibri.

Команда здобула можливість залучення від інвесторів та меценатів додаткових 80000 гривень у формі цільового фінансування низки основних витрат на створення цієї навчальної платформи, призів на заходи з її популяризації та оплати за тренінгові навчання для команди школярів-розробників з метою поглиблення їхніх знань і вмінь, необхідних для розвитку стартапу.

Додатково інформуємо, що фінансування здійснюватиметься поетапно до серпня 2023 року і залежатиме від успішності проходження командою кожного із запланованих етапів створення навчальної платформи й забезпечення її ефективного функціонування.

Професор Чубай також здійснював консультаційну менторську підтримку команди, яка з ідеєю Outlook посіла ІІІ місце на конкурсі бізнес-ідей у Tech StartUp School.