Професор кафедри хімічної технології силікатів ІХХТ провів наукові дослідження у Краківській політехніці

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото з відвідин Краківської політехніки

Професор кафедри хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка» Ярослав Якимечко відвідав Краківський політехнічний університет імені Тадеуша Костюшка (м. Краків, Республіка Польща) з метою проведення наукових досліджень.

Краківська політехніка – один із найкращих технічних університетів у Польщі з досвідом в освітній і науковій сферах понад 70 років. Привабливість університету зумовлена передусім високим рівнем викладання, сучасними програмами навчання, добрим забезпеченням обладнання для досліджень, широкою співпрацею з провідними університетами Європи та США. Спеціальності Краківської політехніки задовольняють сучасний ринок праці.

Ярослав Якимечко провадив наукові дослідження в лабораторіях закладу, оснащених сучасним обладнанням. Основні напрями наукових досліджень, які сьогодні реалізують у цьому навчальному закладі, зокрема у відділенні інженерії цивільного будівництва та кафедрі інженерії будівельних матеріалів, на якій представник Львівської політехніки проходив стажування, пов’язані з розробкою енергоефективних будівельних споруд, впровадження нових сучасних матеріалів для виготовлення конструктивних елементів будинків, розробкою та дослідженням нових видів зв’язних речовин (геоцементів), жаростійких бетонів та інших видів спеціальних бетонів.

Професор Якимечко політехніки провів зустріч зі студентами, аспірантами, науковими працівниками та викладачами Краківської політехніки з метою поглиблення співпраці між навчальними закладами й обміну досвідом у науковій та викладацькій діяльності.

Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки Фото з відвідин Краківської політехніки