Професор кафедри ММП взяв участь у звітній зустрічі учасників міжнародного Еразмус+ проекту в Ірландії

Кафедра ММП Львівської політехніки
Професор ІНЕМ взяв участь у зустрічі учасників Еразмус+ проекту

26–29 вересня 2018 року в Технологічному інституті Лімерика (Ірландія) відбулася зустріч Ради управління проекту міжнародного Еразмус+ проекту «Структуризація співпраці щодо аспірантських досліджень, навчання універсальних навичок та академічного письма на регіональному рівні України – DocHub» (574064-EPP-1-2016-1-LT-EPPKA2-CBHE-S), що має на меті пришвидшити впровадження на національному рівні освітньо-наукових навчальних програм третього циклу освіти у відповідності до Болонських реформ, будуючи сприятливу системну структуру і зосереджуючи критичну масу дослідників для забезпечення підготовки здобувачів ступеня доктора філософії (PhD).

Участь у цьому заході взяв професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» Ігор Олексів.

Під час зустрічі про роботу упродовж звітного періоду кожного партнера звітували координатори проекту. Крім цього, учасники зустрічі проаналізували проблемні питання реалізації проекту у 2018 році, обговорили фінансові аспекти проекту й запланували наступні етапи його реалізації. Важливою також була робота у напрямку міжінституційної співпраці учасників проекту вже поза його межами.

Професор ІНЕМ взяв участь у зустрічі учасників Еразмус+ проекту