Президент Парламентської асамблеї НАТО візьме участь в українсько-польському науковому форумі у Політехніці

За матеріалами ЗІК
Раса Юкнявічене

8–9 червня 2018 року Львів з офіційним візитом відвідає виконувач обов’язків президента Парламентської асамблеї НАТО, колишня міністр оборони Литви, одна з ініціаторів створення українсько-польсько-литовської миротворчої бригади Раса Юкнявічене. Про це інформує прес-служба нардепа Оксани Юринець.

Високопосадовець візьме участь у IV Українсько-польському науковому форумі «Транскордонне співробітництво та спільний європейський простір» у Національному університеті «Львівська політехніка», зустрінеться із керівництвом області та міста, а також відвідає Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного і Центр миротворчості та безпеки у Яворові.

Раса Юкнявічене прибуде до Львова на запрошення члена постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї НАТО, народного депутата від Львівщини Оксани Юринець. За її словами, це перший візит пані Юкнявічене до Львова, на який делегація покладає багато сподівань.

– Нам вдалося переконати Асамблею провести одну із сесій організацій у 2020 році в Україні, у Києві. Тепер працюємо над тим, щоб делегати зібралися також і у Львові на засідання Міжпарламентської асамблеї Україна – НАТО, – зазначила Оксана Юринець.