Премії Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради для науковців: нові засади та можливості

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Премії для науковців

27 серпня 2020 року у Департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації презентували оновлене Положення про премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області.

Претендувати на здобуття премії можуть наукові та науково- педагогічні працівники, докторанти, аспіранти (ад’юнкти), стажисти-дослідники та інженерно-технічні працівники наукових установ та вищих навчальних закладів Львівщини, які проводять наукові дослідження, мають опубліковані наукові праці в авторитетних наукових виданнях з імпакт- фактором (1 або 2 кварталів) та високий рівень цитованості (у базах даних ORCID, Scopus, Google Scholar).

Кандидатури для здобуття премій висувають (пропонують):

  • вчені (науково-технічні) ради наукових установ та закладів вищої освіти Львівщини за місцем основної роботи (навчання) цих осіб;
  • особи, шляхом самовисування;
  • за рекомендаціями Експертної ради з питань Стратегії розвитку освіти Львівщини при департаменті освіти і науки Львівської облдержадміністрації на основі моніторингу науково-метричних показників науковців Львівщини за попередні 3 (три) роки.

Документи для участі у конкурсі подають особисто або через засоби поштового, електронного зв’язку на адресу Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації (вул. Просвіти, 4а, м. Львів, 79000, donloda@ukr.net) з позначкою «Премії обласної державної адміністрації та обласної ради для працівників наукових установ та закладів вищої освіта» у встановлений термін – з 1 вересня до 10 жовтня поточного року.