Представниці Університету взяли участь у тренінгу програми Erasmus+ в Туреччині

Кафедра зовнішньоекономічної та митної діяльності
Фото із тренінгу

Доценти кафедр зовнішньоекономічної та митної діяльності та менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Наталія Горбаль та Уляна Когут 16–24 травня 2021 року взяли участь у міжнародному проєкті в межах програми Європейського Союзу Erasmus+ – тренінгу Raise Your Voice, що відбувся у місті Хатай, Туреччина. Загалом до тренінгу було залучено 32 учасники з України, Грузії, Італії, Німеччини, Румунії, Туреччини, Фінляндії.

Тренінг стосувався тематики міжнародної міграції, співпраці країн, мультикультурного аспекту, втілення програм Erasmus+, вдосконалення володіння англійською мовою та методів роботи з молоддю тощо і включав дискусії, міні-лекції, роботу в групах, виконання та презентацію проєктів, виступи фахівців, зустрічі з представниками органів влади й широку культурну програму.

Після завершення тренінгу учасники отримали сертифікати програми Erasmus+ Youthpass, які широко визнають у Європейському Союзі у сфері освіти, на ринку праці, в діяльності NGO тощо.

Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу Фото із тренінгу