Представники ТзОВ «РосанПак» провели на кафедрі ХТПП ґрунтовну відкриту лекцію

Кафедра хімічної технології переробки пластмас Львівської політехніки
Фото з лекції

Нещодавно відбулася зустріч студентів кафедри хімічної технології переробки пластмас Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки із представниками ТзОВ «РосанПак» – інженером-технологом Сергієм Макогоном та начальником виробничо-планового відділу Володимиром Сцірою. Підприємство «РосанПак» є лідером на ринку України в галузі виробництва полімерних пакувальних матеріалів та продукції, на якому впроваджено найсучасніші технології, обладнання й оснащення.

Зустріч було організовано в рамках створеного між «РосанПак» та Львівською політехнікою навчально-виробничого комплексу. Під час зустрічі студенти, які навчаються на першому курсі магістерського рівня підготовки за освітньо-професійними програмами «Хімічні технології переробки полімерних та композиційних матеріалів» та «Хімічні технології високомолекулярних сполук» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», прослухали лекцію, присвячену одному з найпоширеніших на цей час методу переробки термопластів у пакувальні вироби – термоформуванню з листів.

Гості розповіли про особливості технологічного процесу виготовлення виробів пакувального призначення методом вакуумного термоформування, ознайомили студентів із сучасним обладнанням та оснащенням, яке використовують на підприємстві. Порушували також питання вибору матеріалів залежно від конкретного застосування виробів, а також проблеми переробки й використання технологічних відходів на підприємстві та пакувальної продукції в Україні та світі загалом.

Під час дискусії представники «РосанПак» розповіли про тенденції розвитку виробництва, потребу у висококваліфікованих фахівцях, наголосили на посиленні практичної підготовки здобувачів освіти під час проходження усіх видів практик із залученням можливостей підприємства, а також зробили певні побажання та пропозиції в напрямі розвитку освітньо-професійних програм.

Викладачі та студенти дякують гостям за цікаву й корисну зустріч і сподіваються на розширення співпраці для підготовки майбутніх спеціалістів галузі!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції