Представники Міністерства освіти і науки України відвідали Tech StartUp School Львівської політехніки

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото з відвідин Tech StartUp School

Розвиток науки та інновацій – пріоритет для команди Tech StartUp School Львівської політехніки. Нещодавно працівники та резиденти стартап-школи Університету мали можливість не лише презентувати результати своєї роботи, а й поспілкуватися з представниками Міністерства освіти і науки України.

Дмитро Завгородній, заступник міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, та Ірина Шумік, генеральна директорка Директорату професійної освіти, разом з Олегом Паскою, директором департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації, та очільником Tech StartUp School Назаром Подольчаком долучилися до огляду різноманітних проєктів та ознайомилися з діяльністю двох лабораторій – Tech LabInno та BioTechHub.

Назар Подольчак поділився також досвідом розвитку молодіжного підприємництва та винахідництва. Сторони обговорили перспективи і напрями майбутньої співпраці.

Фото з відвідин Tech StartUp School Фото з відвідин Tech StartUp School Фото з відвідин Tech StartUp School Фото з відвідин Tech StartUp School Фото з відвідин Tech StartUp School Фото з відвідин Tech StartUp School