Представники Концерну «Хлібпром» провели онлайн-майстер-клас для студентів кафедри фінансів

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

«Цікаво та інформативно!» – так оцінили здобувачі вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» онлайн-майстер-клас на тему «Особливості фінансової роботи: корпоративна управлінська звітність підприємства», який провели менеджер із персоналу ПрАТ Концерн «Хлібпром» Марія Винарчук та начальник сектору управлінської звітності ПрАТ Концерн «Хлібпром» Марія Сало (Манецька).

Майстер-клас організувала професор кафедри фінансів Галина Партин для кращого ознайомлення студентів із практичними аспектами організації контролінгу в межах вивчення дисципліни «Фінансовий контролінг».

Із презентації Марії Винарчук студенти дізналися про організаційну структуру, елементи корпоративної культури та інноваційну продуктову політику концерну, що є одним із найбільших виробників хліба в Україні та лідером ринку хліба в Західній Україні. Спікер також розповіла про завдання діяльності концерну «Хлібпром» в умовах воєнного стану та про основні вимоги до працівників фінансових підрозділів цього підприємства.

Марія Сало (Манецька) зосередила у своєму виступі увагу на практичних аспектах формування внутрішньої управлінської звітності, пояснила її призначення у фінансовому управлінні, складові та основні показники. Вона підкреслила важливість набуття студентами фахових знань, розвитку аналітичного мислення та вміння працювати з програмними продуктами, щоб стати хорошим фінансовим аналітиком і будувати успішну кар’єру у сфері фінансового контролінгу.

Студенти мали змогу задавати запитання і висловлювати свої думки щодо отриманої інформації.

Наприкінці зустрічі лектори наголосили, що, незважаючи на війну, усі в Україні будуть з хлібом та що всім необхідно вчитися і працювати задля перемоги!