Представники кафедри КМП взяли участь у науковій конференції в Університеті Марії Кюрі-Склодовської

Кафедра КМП Львівської політехніки
учасники конференції

28 листопада в рамках угоди між кафедрою конституційного та міжнародного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» та кафедрою конституційного права факультету права та адміністрації Університету Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща) відбулася наукова конференція «Сучасні конституційні зміни в Польщі та Україні». Науковий захід відвідали студенти-правники ІППО Анастасія Шпак, Катерина Гей, Володимир Якубовський та асистент кафедри конституційного та міжнародного права Майя Пивовар.

Зустріч урочисто відкрила декан факультету права і адміністрації Університету Марії Кюрі-Склодовської професорка Анна Пшиборовська-Климчак, після чого відбулася вступна лекція доктора Славомира Патири, заступника декана, професора кафедри конституційного права на тему «Вибори Президента у Польщі та Україні».

Під час конференції доповідачі обговорили питання, пов’язані зі змінами конституційного законодавства у Польщі та Україні, оприлюднили свої спостереження і позиції щодо цієї теми.

Після закінчення заходу відбулася інтеграційна зустріч польської та української академічних спільнот.

Під час конференції Під час конференції Під час конференції Під час конференції Під час конференції Під час конференції Під час конференції