Представники ІТ-компанії Noltic провели лекцію-семінар для студентів кафедри інформаційних систем і технологій ІППТ

Кафедра інформаційних систем і технологій Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

18 квітня для студентів кафедри інформаційних систем і технологій Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки представники ІТ-компанії Noltic провели лекцію-семінар. Тематика лекції була визначена особливостями технології Salesforce та кар’єрними можливостями від Salesforce-розробника – компанії Noltic.

На лекції розглянули такі важливі питання, пов’язані з сучасними ІТ технологіями:

  • чому так багато вакансій у Salesforce;
  • як Salesforce визначає систему управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) – продажі, ІТ, сервіси, маркетинг;
  • як стати розробником, що працює з Salesforce технологією;
  • способи побудови Salesforce: база даних, бізнес логіка, фронтенд;
  • способи обслуговування клієнтів.

Представник компанії Noltic Salesforce Architect Орест Ревега поділився своїм практичним досвідом та відповів на численні запитання студентів. Зокрема, студенти цікавилися можливостями працевлаштування та базовими знаннями, які необхідно мати для роботи в ІТ компанії Noltic, особливостями роботи в команді, курсами, які проводяться компанією для вивчення Salesforce-технології, як проходить робота компанії у військовий час. Представники компанії Noltic запропонували студентам взяти участь у навчальних курсах, після успішного проходження яких з’явиться можливість працевлаштування. На цей час до 10 травня відкрита реєстрація на курс Salesforce, який триватиме 3 місяці в онлайн-форматі з початком навчання 16 червня.

Завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Андрій Лагун зазначив, що це не перший крок у співпраці кафедри з ІТ компанією Noltic. Восени 2021 року проходили дуже цікаві лекції, пов’язані з роботою компанії Noltic та необхідними знаннями для працевлаштування в ній. Також підписано договір про проведення практик студентів, які навчаються на кафедрі. Розглядали питання дуальної освіти з використанням бази, спеціалістів ІТ-компанії Noltic та викладачів кафедри інформаційних систем і технологій.

Декан Інституту підприємництва та перспективних технологій Оксана Садура звернула увагу на роботу кафедри інформаційних систем і технологій зі стейкхолдерами, зокрема важливість цієї роботи для майбутнього працевлаштування випускників кафедри.

На завершення було визначено шляхи майбутньої співпраці між кафедрою та ІТ-компанією Noltic, а саме створення нових освітніх програм підготовки спеціалістів.

Сторінка кафедри інформаційних систем і технологій у Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/4305274712826296/posts/5160120040675088/

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції