Представники ІНЕМ зустрілися з делегацією факультету менеджменту та економіки Гданської політехніки

Кафедра МО Львівської політехніки
Представники ІНЕМ зустрілися з делегацією Гданської політехніки

30 березня 2019 року відбулася офіційна зустріч керівництва Національного університету «Львівська політехніка» та представників Інституту економіки і менеджменту з делегацією з Гданської політехніки (Польща), представниками факультету менеджменту та економіки, на чолі з деканом факультету пані професором Юлітою Васільчук.

Зустріч була організована в рамках програми Erasmus Mundus за сприяння завідувача кафедри менеджменту організацій професора Олега Карого. Представники Гданської політехніки спочатку обговорили умови співпраці між університетами з проректором з наукової роботи професором Наталією Чухрай, після чого презентували напрями, у яких можлива спільна співпраця з кафедрами Інституту економіки і менеджменту.

Зустріч виявилася продуктивною на нові напрями співпраці. Зокрема, між представниками університетів узгоджено тематики спільних наукових досліджень, обговорено перспективи навчання студентів та викладання працівників Львівської політехніки в одному з найкращих університетів Польщі, укладено домовленості про спільне проведення наукових заходів (конференцій, семінарів) з подальшою публікацією колективних монографій та інших спільних наукових видань тощо.