Представники Інституту економіки і менеджменту взяли участь у роботі Львівського експортного форуму

Кафедра ММП Львівської політехніки
учасники експортного форуму

1 березня 2018 року завідувач кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка» професор Ліана Чернобай і доцент кафедри Катерина Дорошкевич, а також завідувач кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності професор Ольга Мельник взяли участь у роботі Львівського експортного форуму.

У програмі Форуму були представлення програм підтримки експорту українських підприємств, зокрема міжнародних проектів з просування виходу на інші ринки, дискусії та обговорення питань і перспектив, виступи експертів, презентації компаній.

У межах Форуму відбулись панельні засідання «Експортна стратегія Львівщини – віхи для руху сучасного бізнесу», «Інноваційна українська продукція як передумова ефективного експорту». Під час заходів експерти обмінювались думками щодо міжнародних проектів як інструментів просування українського експорту.

Участь в офіційному відкритті Форуму взяли заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговий представник України Наталія Микольська та голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.