Представники Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки одержали обласні нагороди

ІНЕМ Львівської політехніки
Представники ІНЕМ одержали обласні нагороди

8 листопада 2018 року, напередодні Всесвітнього дня науки, у львівському Будинку вчених відбулось відзначення талановитих молодих учених і дослідників Львівщини.

Лауреатами премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради стали представники Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки: доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Марта Адамів і доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Наталія Станасюк. Так відзначено їхні досягнення в науці, які сприяють подальшому розвитку соціально-економічних перетворень у регіоні й утверджують високий авторитет науковців Львівщини в Україні та світі.

Крім того, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток економіки і маркетингу області та з нагоди Дня маркетолога доцента кафедри маркетингу і логістики ІНЕМ Наталію Косар відзначено Подякою Львівської обласної державної адміністрації.

Представники ІНЕМ одержали обласні нагороди Представники ІНЕМ одержали обласні нагороди Представники ІНЕМ одержали обласні нагороди