Представники державних екологічних установ Львівщини зустрілися зі студентами Університету

За матеріалами сайту ЛОДА
на зустрічі

22 квітня 2019 року представники департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та Державної екологічної інспекції у Львівській області зустрілись зі студентами екологічних спеціальностей Національного університету «Львівська політехніка».

Під час зустрічі заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Максим Василишин ознайомив студентів з основними засадами державної екологічної політики й окреслив перспективи та плани щодо розвитку Львівщини. Окрім цього, розповів про напрями роботи Департаменту і про створення наймасштабнішого заповідного об’єкта за останнє десятиліття – Національного природного парку «Бойківщина» в Турківському районі площею 12240 га.

Заступник Державної екологічної інспекції у Львівській області Василь Стрищак розповів про організацію роботи в Інспекції, зокрема про техніку для боротьби з пожежами, браконьєрами тощо.

Зустріч відбулась у форматі відкритого діалогу. Студенти ставили запитання та висловлювали власну думку щодо майбутніх перспектив області.

Керівники державних установ також розповіли про потенційні можливості студентів для проходження стажування в установах природно-заповідного фонду Львівщини та закордоном і про їхнє можливе працевлаштування після закінчення навчання як у державних, так і у приватних структурах.