Представник регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань провів заняття для студентів ІППО

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Фото з лекції

15 березня 2023 року начальник відділу соціально виховної роботи і дотримання прав засуджених Західного регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань, майор внутрішньої служби Михайло Гординський провів лекційне заняття зі студентами ІІІ курсу навчального ступеня «Бакалавр» Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки з дисципліни «Кримінально-виконавчого права» за темою «Завдання установ виконання покарання, їх структура».

Заняття проходило з елементами дискусії, аналізом практики роботи установ виконання покарань Західного регіону, а також приведенням статистичних даних з дотримання прав заслужених до позбавлення волі в процесі відбування ними покарання. Студенти мали можливість задати цілу низку запитань практичного спрямування й отримати на них змістовні відповіді. Заплановано подальшу співпрацю ІППО з представниками установ виконання покарань.

У процесі проведення заняття та дискусії зі студентами активну участь брав завідувач кафедри кримінального права і процесу, доктор юридичних наук, професор Олексій Гумін.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції