Представник АТ «Кредобанк» прочитав онлайн-лекцію для студентів-фінансистів ІППТ

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

22 листопада 2021 року онлайн-лекцію на актуальну тему «Електронний банківський бізнес» для студентів-фінансистів Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки прочитав Олександр Овчарук – виконавчий директор напрямку електронного бізнесу АТ «Кредобанк».

Представник роботодавця розповів студентам, в тому числі, що головною метою впровадження та розвитку електронних банківських каналів є спрощення доступу та підвищення зручності використання банківських послуг клієнтами. Засобами доступу клієнта до дистанційного обслуговування є смартфони, персональні комп’ютери, платіжні термінали та зони цілодобового обслуговування 24/7, банкомати.

Захід відбувся з ініціативи доцента Лева Кльоби. Активну участь у підготовці та проведенні гостьової лекції брали професор Марія Лапішко та доцент Ореста Щербан.

Докладніше – у доданому файлі.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції
Приєднані файли