Представники кафедри педагогіки та інноваційної освіти обговорили співпрацю з Британо-американським центром інновацій

Кафедра педагогіки та інноваційної освіти Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

19 березня 2021 року відбулася зустріч директора Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», професора, заслуженого юриста України Володимира Ортинського, завідувача кафедри педагогіки та інноваційної освіти професора Юрія Козловського, професора кафедри Наталії Мукан, доцентів Олега Стечкевича та Олександра Захар’яша з працівниками Британо-американського центру інновацій.

Представники Центру за підтримки Domar Travel Education виступили з презентацією міжнародного проєкту, пов’язаного зі здобуттям британської та американської освіти в Україні, розповіли, що за умови подальшої співпраці Львівська політехніка перша в Україні може отримати відповідну Британську акредитацію.

Перевагами цієї акредитації є:

  • долучення до навчальної бази Університету кращих програм університетів Сполученого Королівства;
  • можливість для українських студентів отримувати диплом університету Великої Британії, не виїжджаючи з України, або, за бажанням, навчання впродовж двох років в Україні й одного року в Британії.

Крім того, на зустрічі обговорювали можливість отримання міжнародної сертифікації викладачів закладів вищої освіти в Україні через проходження відповідних онлайн-курсів на платформі CredEd та участь у програмі «US High School Diploma в Україні».