Правникам Львівської політехніки надано тестовий доступ до ресурсів HeinOnline

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Лого HeinOnline

До 13 липня 2021 року користувачам Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» надано тестовий доступ до електронних ресурсів HeinOnline – найбільшої в світі бази даних правових досліджень (США).

Основна діяльність HeinOnline спрямована на забезпечення правовою інформацією юридичних бібліотек. Контент охоплює близько 2000 юридичних періодичних видань. Крім своєї великої колекції юридичних журналів, HeinOnline також містить повне зібрання «Congressional Record», повне зібрання «United States Reports», юридичну класику XVI–XX століть, збори угод Організації Об’єднаних Націй і Ліги Націй, всі угоди США, Федеральний реєстр (з моменту створення в 1936 р.) і багато іншого.

Працювати з колекціями HeinOnline можна з усіх комп’ютерів університету перейшовши за посиланням, а також за допомогою віддаленого доступу.

Перед початком роботи неохідно пройти реєстрацію. Просимо звернути увагу, що поштова скринька користувача при реєстрації повинна бути в домені @lpnu.ua.