Працівники кафедри цивільного права та процесу видали монографію та конспект лекцій

Кафедра ЦПП Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Вийшла друком монографія Грищук О.В, Заболотна Н.Я. «Юридична техніка творення та тлумачення нормативно-правових договорів: теоретико-правовий вимір». – Хмельницький, 2017. – 214 с.

Монографія є комплексним теоретико-правовим дослідженням юридичної техніки творення та тлумачення нормативно-правових договорів.

Монографія розрахована на науковців, юристів-практиків, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій.
 

Вийшов друком конспект лекцій Заболотна Н. Я. Аграрне право: Конспект лекцій для студентів денної форми навчання напряму 6.030401 «Правознавство»/: Н. Я. Заболотна. – Львів: Навчально-науковий Інститут права та психології Національного університету «Львівська політехніка», 2017– 102 с.

Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Аграрне право» містить актуальні і практично значимі положення, які ґрунтуються на чинному законодавстві України та викладені у семи темах. У конспекті лекцій подано перелік питань для підготовки до екзамену, список використаних джерел та глосарій.

Із зазначеними навчально-методичними працями можна ознайомитись на кафедрі цивільного права та процесу Львівської політехніки (вул. Князя Романа, 3, ауд. 312).