Працівники кафедри ТМІГ провели онлайн-курс із 3D-моделювання для учасників молодіжного простору Smart Space

Кафедра технічної механіки та інженерної графіки Львівської політехніки
Фото з профорієнтаційного заходу

Упродовж березня-квітня 2024 року працівники кафедри технічної механіки та інженерної графіки Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки – завідувач кафедри Віталій Корендій та доцент Олександр Качур – провели курс онлайн-занять із 3D-моделювання у програмних продуктах Dassault SolidWorks, Autodesk Inventor, Wolfram SystemModeler та Maplesoft MapleSim для учасників інтерактивного молодіжного інноваційного простору Smart Space, який об’єднав у собі напрями Junior MBA та Idea.

У межах офлайн-тренінгу, який відбувся 25 квітня 2024 року, Віталій Корендій та Олександр Качур провели практичні заняття із 3D-моделювання і робототехніки, а також безпосередньо продемонстрували можливості прототипування різноманітних виробів за допомогою 3D-принтерів. Із презентацією «механічних цікавинок» для учасників тренінгу виступив доцент Володимир Гелетій.

За результатами мініолімпіади з технічного креслення, яку провели серед учасників офлайн-тренінгу, три найактивніших учні отримали у подарунок герби Львівської політехніки і кафедри технічної механіки та інженерної графіки, виготовлені з використанням технологій 3D-друку. Учасники із середньої загальноосвітньої школи № 73 міста Львова одержали окрему нагороду за розроблений 3D-макет герба своєї школи. Решта учасників онлайн-занять та офлайн-тренінгу отримали у подарунок від завідувача кафедри ТМІГ Віталія Корендія сувенірну патріотичну символіку.

Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу Фото з профорієнтаційного заходу