Працівники кафедри НГІЗ зустрілися з учнями Львівського вищого професійного училища залізничного транспорту

Кафедра нафтогазової інженерії та зварювання Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Працівники кафедри нафтогазової інженерії та зварювання Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки – завідувачка кафедри професорка Олеся Максимович і доцент Андрій Дзюбик – зустрілися з керівництвом та учнями Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту.

Зокрема, політехніки презентували чинні на кафедрі бакалаврські освітні програми «Нафтогазова інженерія та технології» та «Безпілотні літальні апарати» й магістерську програму «Технології та устаткування зварювання». Обговорювали особливості вступу на бакалаврат, а також перспективи навчання на кафедрі НГІЗ.

Потенційних вступників дуже зацікавило подальше навчання у Львівській політехніці. Було чимало запитань про програми навчання, можливість відвідування гуртків та секцій, наявність загальних та індивідуальних стипендій в Університеті. Відбулася жвава дискусія про необхідність безперервності освіти з набуттям нових компетентностей та умінь. Завжди приємно спілкуватись з розумними, енергійними вступниками, яких чекають на кафедрі нафтогазової інженерії та зварювання і в Інституті механічної інженерії та транспорту.

Окремо обговорювали перспективи співпраці з директором навчального закладу, канд. іст. наук Петром Росіцьким. Училище здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації, зазвичай із числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів на основі базової чи повної середньої освіти, а також перепідготовку незайнятого населення. Тому важливо постійно створювати умови для майбутнього професійного росту.

Також домовлено про можливості співпраці та взаємного обміну досвідом у формуванні навчальних планів, освітніх програм, надання випробувальних майданчиків для розроблення наукових проєктів у галузі оновлення змісту освіти, поширенні інформації про заклад серед випускників.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі