Працівники Інституту геодезії взяли участь у роботі світового конгресу INTERGEO-2022 у Німеччині

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото з конгресу

Працівники Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка», професор кафедри геодезії Ігор Тревого і докторант кафедри фотограмметрії та геоінформатики Борис Четверіков, взяли участь у роботі світового конгресу INTERGEO-2022, який працював з 18 до 20 жовтня в місті Ессені (Німеччина). Конгрес відбувається щорічно в різних містах Німеччини і складається з виставки найновішого геодезичного, картографічного, фотограмметричного обладнання та БПЛА багатьох фірм світу і секцій конференції.

Цьогоріч головна увага заходу була прикута до технологій «розумних міст», BIM, доповнювальної реальності, мобільного сканування та моніторингу зміни клімату. Було презентовано 457 унікальних експозицій із 31 країни. Понад 14 тисяч учасників зі 102 країн мали більше 120 виступів, які привернули увагу тисячі учасників конференції, а ще понад 1,8 тисяч долучилися онлайн.

Традиційно найбільші стенди організовували компанії – лідери ринку, такі як Hexagon, Trimble, Stonex I CHCNav. Були представлені й українські компанії з розробки програмного забезпечення та безпілотних літальних апаратів. Серед них – AbrisDG&Є.П.С., SPM3D LLC, АРЦ, Blom.

Наступний конгрес відбудеться у Берліні 10–12 жовтня 2023 року.

Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу Фото з конгресу