Практична підготовка студентів на кафедрі міжнародної інформація забезпечує їхню конкурентоздатність

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Валерія Єлшинова

Практична підготовка студентів кафедри міжнародної інформації Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Львівської політехніки – від першого випуску бакалаврів «Міжнародних відносин» 2006 року до сьогодні – забезпечує їхню конкурентоздатність.

Валерія Єлшинова – студентка четвертого курсу кафедри міжнародної інформації ІМФН та співробітниця компанії Dentsu Ukraine, відділ H&R, напрямок Training and development.

В коло обов’язків Валерії входять навчання, розвиток співробітників, а також створення та просування бренду роботодавця. Якщо говорити про завдання у першому напрямі, то Валерія разом із командою за допомогою всіх можливих наявних ресурсів задовольняє потребу в навчанні та саморозвитку колег, створює й інтегрує як вузькоспеціалізовані для розвитку hard-skills, так і загальні для розвитку soft-skills навчальні програми за запитом, розробляє та координує навчальні проєкти в межах та поза межами компанії, випускає різноманітні навчальні матеріали, що стосуються прокачування компетенцій тощо. Щодо другого напряму, то тут є такі завдання стосовно брендингу компанії: розроблення стратегії й тактики просування, розроблення креативних матеріалів та їхня публікація в соціальних мережах, комунікація з потенційними співробітниками на всіх платформах, де представлена компанія, участь в освітніх і кар’єрних заходах для залучення більшої аудиторії та підвищення впізнаваності тощо.

Dentsu Ukraine – міжнародна комунікаційна група. У агентствах компанії працює 400 співробітників, які забезпечують сервіс для найуспішніших українських і міжнародних компаній. Вже 10 років Dentsu Ukraine як представник одного з найбільших холдингів світу створює інновації у сфері медіа, digital і комунікаційних послуг, будує бренди й розвиває їх у нашій країні та за її межами. За даними Всеукраїнської рекламної коаліції, сумарні обороти агентств Dentsu Ukraine найбільші в Україні. Компанія № 1 вже упродовж п’яти років продовжує зберігати лідерство. Dentsu International – один із лідерів світового рекламного ринку, налічує понад 300 офісів у більш ніж 145 країнах.