Польські партнери передали для кафедри САПР обладнання, яке допоможе продовжувати навчальний процес в екстрених умовах

Центр комунікацій Львівської політехніки
Обладнання від польських партнерів

9 лютого відбулася важлива для Львівської політехніки подія: християнська організація «Фундація Дортмунд-Вроцлав-Львів імені святої Ядвіги» передала для забезпечення навчального процесу кафедри систем автоматизованого проектування Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій обладнання на майже 200 тисяч гривен ― системи безперебійного локального електропостачання на базі сучасних інверторів та акумуляторів, а також міні-UPS для забезпечення роутерів і систем передавання інформації.

Як повідомив завідувач кафедри систем автоматизованого проектування ІКНІ професор Михайло Лобур, це дасть змогу викладачам проводити заняття і в аудиторіях, і дистанційно.

Великі зусилля для збору такої допомоги доклали наші польські колеги ― керівники християнської організації «Фундація Дортмунд-Вроцлав-Львів імені святої Ядвіги» Юстина Стажак і Казімєж Пабісяк, а також небайдужі жителі Вроцлава й околиць, що долучилися до цієї ініціативи, та випускник Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Іван Липчей, який допомагав купувати необхідне обладнання. Іван декілька разів контактував із професором Михайлом Лобуром, щоб вибрати якісне обладнання.