Як створити успішну ІТ-компанію: львівські політехніки зустрілися зі співзасновником компанії Perfectial

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
презентація ІТ-компанії Perfectial

У рамках проекту Львівського ІТ-кластеру «IT Expert» за підтримки Ради молодих учених Львівської політехніки 28 лютого відбулася презентація ІТ-компанії Perfectial.

Презентував ІТ-компанію колишній випускник університету, виконавчий директор (СЕО) та її співзасновник Андрій Скоропад. На зустріч прийшли молоді науковці і старшокурсники комп’ютерних інститутів, радіотехніки і студенти УКУ, які вже відтепер дбають про своє майбутнє працевлаштування.

Андрій Скоропад коротко розповів про компанію, про свій шлях у бізнес, перспективи галузі. Дав рекомендації студентам, як створювати велику ІТ-компанію та успішно нею керувати, наголосив на особливостях роботи у ній, чого чекає від молодих фахівців роботодавець та які навики має мати сучасний ІТ-спеціаліст.

Як зазначив гість, тих, хто обере компанію, чекає вільний графік роботи, свобода вибору технологій і методів реалізації проектів, постійне поповнення своїх знань. Компанія активно розвивається, є офіси в США, які працюють над замовленнями, в планах – стати партнером Microsoft.

Під час активної дискусії Андрій Скоропад відповів на численні запитання слухачів, дав багато конкретних пропозицій, принагідно зауваживши, що багато молодих людей, які свого часу виїхали за кордон у пошуках кращої долі, нині повертаються додому, бо тут кращі умови праці й оплата вища.

На думку голови Ради молодих учених університету Олександра Березка, перший проект презентації пройшов успішно, тож і надалі разом із Львівським ІТ-кластером дбатимуть про організацію зустрічей з успішними підприємцями Львова.

презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial презентація ІТ-компанії Perfectial