Політехніки взяли участь у XVI Міжнародному економічному форумі «Львівщина – фабрика Європи»

Андрій Стояновський, бізнес-інкубатор «Львівська політехніка»
форум «Львівщина – фабрика Європи»

3–4 листопада 2016 року працівники Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у роботі XVI Міжнародного економічного форуму «Львівщина – фабрика Європи», що відбувся під патронатом Президента України на стадіоні «Арена Львів».

Цьогорічний Міжнародний економічний форум вважають найважливішою подією року в економічному житті Західної України. Це потужна національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних із конкурентоздатністю регіону, його стратегічним розвитком та економічним зростанням. Учасниками заходу стали підприємці з України, Польщі, Словаччини, Німеччини, Угорщини, Латвії, Австрії та Канади; представники влади, ділових асоціацій, фінансових установ, науковці і представники міжнародних організацій. У рамках Форуму відбулися секційні засідання «Агропромисловий розвиток»; «Енергозбереження» і «Транскордонне співробітництво».

Під час нетворкінгу представники Університету мали нагоду поспілкуватися з представниками влади, бізнесу, міжнародних неурядових організацій щодо можливих форм співпраці у напрямі підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств в умовах сучасних глобальних викликів та місце Національного університету «Львівська політехніка» у такій співпраці. Політехніки переконані, що ця участь у Форумі дасть можливість для розвитку нових проектів, а також популяризації можливостей Університету для розвитку вітчизняної економіки загалом.

Учасники Форуму від Національного університету «Львівська політехніка» висловлюють вдячність організатором заходу, зокрема начальнику відділу залучення інвестицій управління інвестиційної політики ЛОДА пані Марії Кубаренко та заступнику виконавчого директора Асоціації «Енергоефективні міста України» пані Мар’яні Приступі за можливість взяти участь у пленарному засіданні та секціях.