Політехніки волонтерили у Літньому таборі для дітей «Дракони і вікінги: вроджена сила в дії»

Центр Студентського Капеланства
Фото з Літнього табору

Завершився літній табір для дітей «Дракони і вікінги: вроджена сила в дії». Участь у ньому взяли 26 осіб, серед яких діти з парафіяльних сімей двох студентських храмів Центру Студентського Капеланства і діти з смт Рудно. Табір відбувався на території Львівської Духовної Семінарії Святого Духа УГКЦ (Рудно) під проводом студентського капелана отця Мар’яна Мисяковського. Простір розваг та корисностей для дітей протягом кількох днів наповнювали учасники волонтерського простору DoBro.

Метою табору було навчити дітей працювати в командах, пояснити їм значення моральних чеснот, розвинути їхню творчість та креативність.

Ось відгук про табір голови волонтерського простору DoBro, учасниці багатьох проєктів Центру Студентського Капеланства, студентки Національного університету «Львівська політехніка» Роми Пристай:

– Виїзний табір для дітей з ночівлею – це ще той квест! Перед табором були переживання та думки, щоб діти поїхали від нас з незабутніми враженнями та з бажанням розвивати свої чесноти.

Мені дуже хотілось, щоб діти забули про свої телефони і були зацікавлені в іграх та сконцентровані на завданнях, які їм потрібно було виконувати.

Ці декілька днів пройшли дуже швидко і з користю як для дітей, так, і для нас, волонтерів. Кожен з нас взяв щось для себе в цьому таборі і точно має що згадати!