Політехніки відвідали Junia ISA Католицького університету Лілля в рамках проєкту Erasmus+ KA107

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з відвідин Junia ISA

За сприяння Центру міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» завідувачка кафедри електронної інженерії Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки, д.т.н., професор Ірина Яремчук та доцентка кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту, к.т.н., доцент Христина Барвінська взяли участь у навчальній сесії в Джунія ІСА (Junia ISA) Католицького університету міста Лілля, Франція, в рамках проєкту Erasmus Plus International Credit Mobility (KA107).

Візит включав навчальні модулі та зустрічі викладачів із 14 країн світу. Представники наукової спільноти обговорили питання педагогіки та методології навчання в університетах, наукової і дослідницької роботи, майбутнього наукового співробітництва, співпраці між установами в галузі освіти. Ознайомилися з досвідом університетсько-виробничої кооперації.

Окремим питанням розглянули роботу українських вишів в умовах війни та шляхи підтримки українських вчених.

Учасники тренінгу отримали також можливість взяти участь в Benialle Ecoposs, основними питаннями якого були екологічні проблеми світу, питання сталого розвитку різних сфер життя людини.

Фото з відвідин Junia ISA Фото з відвідин Junia ISA Фото з відвідин Junia ISA Фото з відвідин Junia ISA