Політехніки вчергове перемогли у студентському ідеатоні від Львівської міської ради

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Політехніки вчергове перемогли у студентському ідеатоні від ЛМР

Перший у цьому році студентський ідеатон, організований управлінням ІТ Львівської міської ради за підтримки Таскомбанк, Edunav, Softserve та Delonghi, завершився. Команди презентували свої проекти в офісі ІТ компанії SoftServe перед журі, членами якого були Олег Денис (віце-президент компанії SoftServe), Дмитро Іванов (SVP of Technology, SoftServe), Іван Бабічук (голова Наглядової Ради Львівського ІТ Кластеру, EduNav), Валерій Даниленко (заступник голови правління Таскомбанку), Іван Петренко (виконавчий директор Центру підприємництва УКУ) та Олег Засадний (Lviv Tech City).

– Всього подалося 18 команд, але прийняти ми змогли лише 11. Найбільше звертали увагу на мотивацію студентів. Ми дуже раді, що окрім Національного університету «Львівська політехніка» до ідеатону долучилися й інші навчальні заклади. Це говорить про те, що наш ідеатон стає щораз популярнішим та масштабнішим, – розповіла Марта Романяк, керівник управління інформаційних технологій.

Перше місце у фіналі посіла команда Team_d, до якої входять студенти програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці Андрій Сташків, Теодор Сергійчук, Нікіта Кісельов, Софія Причко та Микола Каміновський. Вони розробили платформу, яка дає змогу легко орендувати приміщення для свого заходу зі списку шкіл, Будинків дитячої та юнацької творчості та інших комунальних установ.

Команда-переможниця отримала грошовий приз – 10 000 гривень від Таскомбанк.

Це вже третій ідеатон, який організовує управління ІТ Львівської міської ради. І в усіх трьох перемагали команди програми «Інтернет речей» у Львівській політехніці.

Політехніки вчергове перемогли у студентському ідеатоні від ЛМР