Політехніки долучилися до європейського проєкту DISCO щодо посилення інноваційного потенціалу ЗВО

Tech StartUp School Львівської політехніки
Фото з підписання угоди

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки і Tech StartUp School Університету разом із Cracow University of Economics (Польща), Lucerne University of Applied Sciences and Arts (Швейцарія), Shine2Europe (Португалія) та European Centre for Women and Technology (Норвегія) стали партнерами проєкту DISCO за підтримки ініціативи Європейського інституту інновацій і технологій для закладів вищої освіти (EIT HEI Initiative).

Проєкт DISCO (Developing Innovative Sustainable Cooperation Opportunities) спрямований посилити інноваційний потенціал закладів вищої освіти через спільне навчання, співпрацю й обмін знаннями між студентами та представниками інноваційних екосистем університетів.

DISCO сприятиме розвитку інноваційних і підприємницьких навичок у студентів – засновників стартапів – через навчання, консультації та коучинг.

Проєкт дасть змогу створити міжгалузеві й міжінституційні спільноти, які об’єднають ЗВО, інноваторів, підприємців, стартаперів, громадських і державних партнерів для зосередження зусиль та роботи у трьох сферах:

  • цифровізація;
  • сталий інноваційний розвиток;
  • міжнародна співпраця бізнес-спільнот.

Докладніше – на сайті проєкту DISCO.