Політехніки були учасниками 9th Erasmus+ International Staff Week в Університеті Палацького в Оломоуці (Чехія)

Кафедра вищої математики Львівської політехніки
Фото із заходу в Чехії

Упродовж тижня, з 3 до 7 червня 2024 року, проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Національного університету «Львівська політехніка» Роман Корж, доцентка кафедри цивільної безпеки Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Галина Корж і доцентка кафедри вищої математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Іванна Андрусяк відвідали Університет Палацького в Оломоуці (м. Оломоуц, Чехія) у межах програми 9th Erasmus+ International Staff Week.

Університет Палацького в Оломоуці є другим за віком закладом вищої освіти Чехії після Карлового університету. Сьогодні це сучасний освітній заклад, який пропонує студентам навчання за широким спектром спеціальностей та веде серйозну наукову діяльність. Палацький університет має вісім факультетів, на яких навчається понад 23 000 студентів, а це п’ята частина всіх жителів міста.

До програми 9th Erasmus+ International Staff Week увійшли 4 воркшопи, також учасники прослухали курс чеської мови на виживання від найкращого вчителя Томаса, відвідали комплекс факультету фізичної культури в Університеті Палацького.

Воркшопи стали ідеальним простором для нетворкінгу, обміну передовими практиками та досвідом. Програма семінарів передбачала офіційні зустрічі з керівництвом та працівниками Міжнародного офісу, Еразмус-офісу, медіа-офісу Університету Палацького в Оломоуці і представниками закладів вищої освіти з різних країн світу (Польщі, Канади, Домініканської республіки, Замбії, Кіпру, Німеччини, Грузії та України), що дало змогу поглибити вже наявну співпрацю між університетами. Мета семінарів полягала в ознайомленні з концепцією інклюзивного навчання, роботою медіа-офісу, студентською мобільністю в соціальних мережах, які набувають все більшої популярності в різних країнах світу.

Завдяки участі у цій Еразмус-програмі присутні отримали достатньо знань для розроблення нових ідей з метою подальшої співпраці з членами ЄС, а також потенціал, що може бути використаний у власній професійній діяльності.

Наприкінці цікавого й насиченого тижня усі учасники отримали сертифікати про участь у 9th Erasmus+ International Staff Week.

Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії Фото із заходу в Чехії