Львівську політехніку відвідали представники польського Університету Марії Кюрі-Склодовської

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
представники Університету Марії Кюрі-Склодовської

2–5 квітня 2018 року доктор Якуб Черняк з економічного факультету Університет Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща) прочитав цикл лекцій для студентів кафедри обліку та аналізу й інших економічних напрямів навчання Національного університету «Львівська політехніка».

Лекції, що розкривали проблематику інноваційності економіки та інноваційної політики, з акцентом на практичний досвід України та Польщі, були проведені на високому професійному рівні й отримали високу оцінку присутніх викладачів Інституту економіки і менеджменту та студентів.

Також 3 квітня Львівську політехніку відвідала делегація викладачів Університету Марії Кюрі-Склодовської у рамках підготовки до проведення XVII Міжнародної наукової конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти», яка відбудеться в Університеті 3–6 червня 2018 року й організаторами якої спільно із закордонними партнерами є кафедра обліку та аналізу і кафедра фінансів Львівської політехніки.

на лекції Якуба Черняка на конференції Фінансовий ринок: інституції та інструменти на конференції Фінансовий ринок: інституції та інструменти на конференції Фінансовий ринок: інституції та інструменти