Політехніків запрошують на благодійний акустичний вечір, кошти з якого спрямують на підтримку ЗСУ

Наталія Бельзецька, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фрагмент афіші концерту

Боротьба за нашу перемогу має тривати і на мистецькому фронті, – кажуть у профбюро Інституту права, психології та інноваційної освіти. Саме тому виникла ідея провести благодійний акустичний вечір, а всі виручені кошти спрямувати на підтримку Збройних сил України. Окрім цього, запевняють організатори, захід дозволить студентам першого курсу краще познайомитись між собою, а також продемонструвати свої таланти. Тож радо чекають усіх 11 жовтня у Сult comedy hall, щоб гарно провести вечір і зробити хорошу справу.

Голова профбюро Інституту права, психології та інноваційної освіти Олександр Балич розповідає, що ідея провести акустичний вечір – спільна. Її обдумували ще на початку навчання, а вже з середини вересня проводять активні репетиції. Наголошує на тому, що хотіли максимально залучити до організації заходу першокурсників, адже це дасть їм змогу ближче познайомитися зі студентством, поспілкуватися, показати свої таланти, а головне – підтримати ЗСУ.

«Ідея провести такий захід зародилася у нашої команди досить давно. Всі ми одноголосно зійшлися на тому, що варто організувати акустичний вечір, аби краще познайомитися з першокурсниками, щоб вони мали можливість розказати щось нове про себе, дізнатися більше про нас, показати свої таланти і, звісно, всі зібрані на цьому вечері кошти, ми спрямуємо на допомогу нашим захисникам.

Загалом, у нас буде повністю музична програма: студенти виконуватимуть багато авторських пісень, також прозвучать ремікси популярних творів відомих виконавців. Чимало наших студентів доволі професійно грають на музичних інструментах, тому присутні зможуть їх послухати і насолодитися живою музикою», – розповідає Олександр Балич.

Організатори додають, що захід триватиме впродовж двох-трьох годин. Готуються до нього серйозно, вже кілька тижнів проводять репетиції. Разом із тим, радіють, що охочих, як виступати, так і допомагати в організації, є дуже багато.

«Чесно кажучи, спершу ми навіть не очікували, що стільки студентів зацікавляться та підтримають ідею нашого акустичного вечора. Є чимало охочих виступити, тішить, що навіть першокурсники не бояться, не сумніваються, а з радістю до нас приєднуються, бо хочуть зробити щось корисне. Ми віримо, що на захід прийде якнайбільше гостей і вони зможуть задонатити у нашу скриньку.

Гроші ми передамо на підтримку ЗСУ, а саме 125-ій окремій бригаді Сил територіальної оборони, яка захищає наші східні терени і в чиїх лавах сьогодні воює випускник нашого інституту», – зауважує Олександр.

Профбюро щиро запрошує усіх політехніків приєднатися до події, гарно провести вечір і зробити хорошу справу, допомігши нашій країні якнайшвидше перемогти

«Ми щиро сподіваємось, що студенти Львівської політехніки активно доєднаються до нашої події, гарно проведуть вечір і водночас зроблять хорошу справу! Усім дякуємо і до зустрічі!»

Акустичний вечір відбудеться 11 жовтня за адресою: вул. Чайковського, 7, Сult comedy hall. Початок о 18:00. Запрошуємо!