Політехніків запрошують до участі у програмі особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець»

Львівська обласна державна адміністрація
Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»

З метою активізації молоді у процесах реформування держави Міністерство молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства за підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) ініціюють проведення регіонального етапу програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець».

Метою зазначеної програми є ознайомлення молоді з публічним адмініструванням і процесом державотворення, діяльністю засобів масової інформації, бізнесу та громадського сектору, її залучення до процесів розроблення, ухвалення управлінських рішень і контролю за їхнім виконанням.

Регіональний етап програми відбуватиметься з вересня до листопада 2019 року в м. Кропивницькому, м. Маріуполі, м. Дніпрі, м. Жовкві, м. Львові, м. Херсоні, м. Тернополі, м. Рівному, м. Умані, м. Острозі, м. Харкові, м. Ірпені, м. Сумах, м. Вінниці. Додаткову інформацію щодо проведення програми у кожному регіоні можна дізнатися в регіональних координаторів програми.