Львівських політехніків закликають долучитися до щорічної благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде!»

Відділ докторантури та аспірантури Львівської політехніки
листівка благочинна ініціатива до дня Святого Миколая

Шановні докторанти, аспіранти та працівники Львівської політехніки, пропонуємо долучитися до щорічної благодійної акції «Миколай про Тебе не забуде!», завданням якої є зібрати та роздати подарунки (книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни, іграшки) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

Акція започаткована у Львові в 2001 році та відбувається  щорічно по всій території України напередодні Дня Святого Миколая. Мета акції – допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Миколая у багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Залишити подарунки (книжки, канцелярське приладдя, засоби гігієни, іграшки) потребуючим діточкам можна в ауд. 207 головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка», а працівники відділу докторантури та аспірантури передадуть їх на Фабрику Святого Миколая (вул. Коперника, 17, Львівський Палац Мистецтв).