Львівська політехніка – співорганізатор ІV міської учнівської інтернет-олімпіади «IT Challenge»

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
Герб Львівської політехніки

24 січня 2017 року на базі Львівського Навчально-методичного центру освіти відбувся круглий стіл з керівниками районних методоб’єднань вчителів інформатики м. Львова з питань проведення ІV міської учнівської інтернет-олімпіади з інформаційних технологій «IT Challenge».

З метою виявлення обдарованих дітей та розвитку їхніх творчих здібностей, підвищення інтересу до поглибленого вивчення інформаційних технологій, стимулювання творчого вдосконалення учнівської молоді вирішено провести у 2016–2017 навчальному році ІV міську учнівську інтернет-олімпіаду з інформаційних технологій «IT Challenge», відповідно до Положення та Регламенту, у такі терміни:

  • I етап (заочний) – 4 лютого 2017 року;
  • II етап (очний) – 18 лютого 2017 року;
  • III етап (конкурс творчих робіт) – у квітні 2017 року.

Учасниками міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «IT Challenge» можуть бути учні 7–11-х класів середніх загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова.

Організаторами проведення міської учнівської олімпіади з інформаційних технологій «IT Challenge» є управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, Національний університет «Львівська політехніка», Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки та Навчально-методичний центр освіти м. Львова.