Львівська політехніка продовжує брати активну участь у реалізації проекту «Україна-Норвегія»

Лінгвістично-освітній центр Львівської політехніки
 курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців

У Національному університеті «Львівська політехніка» вчетверте стартують курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців за проектом «Україна-Норвегія».

Відкриття проекту «Україна-Норвегія» відбулося 19 вересня і було доволі урочистим. Слухачі змогли одразу ж зануритися в атмосферу проекту, оскільки під нього була виділена окрема аудиторія, яку оформили відповідною символікою та інформаційними банерами. У цій аудиторії, яку було відкрито за сприяння громадської організації «Західноукраїнська ініціативна група», слухачі з першого дня познайомилися зі специфікою проекту та його масштабністю.

З вітальним словом виступили директор із розвитку Міжнародного фонду соціальної адаптації Яна Козаченко, директор ГО «Західноукраїнська ініціативна група» Максим Лапан, директор Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки Віктор Яськов та декан післядипломної освіти ІАПО Мар’яна Захарчук. Вони привітали всіх учасників курсу та розповіли про значимість проекту і ті можливості, які він відкриває.

Цього семестру слухачі навчатимуться за новою програмою «Англійська мова та цифрові комунікації», яка була створена з урахуванням побажань попередніх учасників проекту. Нова програма стала досить популярною серед потенційних слухачів, адже кількість заявок стати учасником цього курсу зросла удвічі.

 курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців  курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців  курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців  курси професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців