Львівська політехніка офіційно почала співпрацювати з компанією «Плагіат»

ІКНІ Львівської політехніки
логотип компанії «Плагіат»

28 квітня Національний університет «Львівська політехніка» офіційно розпочав співпрацю з компанією «Плагіат», представництвом польської компанії Plagiat.pl. Договір співпраці передбачає не лише перевірку академічних робіт на запозичення, але і створення та реалізацію ефективних процедур антиплагіату, які були розроблені провідними університетами Європи.

Уже понад 14 років компанія Plagiat.pl працює на ниві боротьби з академічною недоброчесністю і має понад 330 клієнтів по всьому світу. В Україні ж такі провідні університети як Києво-Могилянська академія, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця та інші (загалом більше 30) користуються системою та підвищують рівень якості освіти.

Міжнародним брендом компанії є Strikeplagiarism.com. Система доступна як для освітніх установ, так і для індивідуальних користувачів, а процес перевірки роботи можна здійснити за кілька простих кроків:

  1. завантаження роботи;
  2. отримання звіту подібності щодо перевірки на запозичення;
  3. оцінка звіту подібності.

Завдяки такому співробітництву Національний університет «Львівська політехніка» отримає значно більше можливостей для виявлення плагіату та поширення засад академічного етикету серед студентства.