Політехніка отримала від компанії Acer п’ять офісних велотренажерів – їх передали найрейтинговішим кафедрам університету

Сергій Попович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із заходу

Компанія Acer передала Львівській політехніці п’ять велотренажерів, за якими можна працювати як за столом. Прилад також дає змогу заряджати свої гаджети, працюючи як динамо-машина. Велотренажери надали в користування п’яти найкращим за рейтингами кафедрам.

Наш університет отримав від компанії Acer, відомого тайванського виробника електроніки, п’ять офісних велотренажерів eKinekt Bike Desk. Їх особливість у тому, що користувач крутить педалі, сидячи за столом. Йому доступні плоска робоча поверхня, підстаканник і USB-порти для заряджання електроніки від своєї ж фізичної активності.

Для участі в церемонії вручення подарунка до нашого університету завітали радник міністра цифрової трансформації Республіки Китай (Тайваню) Джон Скотт Марчант, представник компанії Acer Євгеній Сміляк і народний депутат України Микола Княжицький. Слово від Львівської політехніки мали перший проректор Олег Матвійків і голова Колегії студентів Богдан Мірінчик.

Тренажери передали п’яти найкращим за рейтингами кафедрам, а саме: кафедрі педагогіки та інноваційної освіти ІППО, вищої геодезії та астрономії ІГДГ, менеджменту організацій ІНЕМ, систем штучного інтелекту ІКНІ та електронної інженерії ІТРЕ. Звісно, студенти та викладачі інших кафедр зможуть приходити у відповідні корпуси й також користуватися ними. Директори інститутів і студенти, що першими випробували велотренажери, отримали подарунки від компанії.

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу