Львівська політехніка бере участь у програмі розвитку молодіжного підприємництва «Startup School University Edition»

За матеріалами сайту Львівської міської ради
Startup School University Edition

Студентів найбільших вишів Західної України запрошують до «Startup School University Edition» – програми розвитку молодіжного підприємництва. Стартує навчання з жовтня.

Програму реалізовують утретє поспіль. Цього року в ній беруть участь три львівські університети – Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний університет імені Івана Франка та Український Католицький Університет. Вступні ознайомчі лекції також відбудуться у Прикарпатському національному університеті та Тернопільському національному економічному університеті.

– Цільова аудиторія – студенти , молодь, які мають певні ідеї або проекти на етапі формування чи реалізації. Ми хочемо запросити кращих підприємців, які мають власний досвід у реалізації проектів, щоб вони поділилися зі студентами і дали їм практичні знання щодо реалізації проектів. Курс буде поділено на декілька основних частин, з якими стикаються люди під час реалізації стартапу: формування ідеї, методологія, маркетинг, право, людські ресурси, інвестиції тощо. Наприкінці курсу буде організовано конкурс 10–12 кращих проектів, серед яких визначимо 3 переможців, які зможуть отримати фінансування на реалізацію свого проекту, – зазначив Іван Дмитрасевич, СЕО Startup Depot.

Проект реалізують у партнерстві з Інститутом міста у Львові та Інститутом розвитку міст у Кракові за співфінансування Міністерством закордонних справ Республіки Польща в межах програми «Польська допомога заради розвитку».