Політехнік – це назавжди!

Центр комунікацій Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Форум випускників у Львівській політехніці кілька років поспіль у першу суботу червня збирав в університеті політехніків різних поколінь. Цей особливий день став доброю традицією для довгоочікуваних зустрічей, активного спілкування та співпраці випускників. Політехніка стала нашою другою домівкою, а спільнота випускників – нашою родиною.

Цьогоріч ми, на жаль, знову не можемо зустрітися нашою великою спільнотою разом. Але щиро віримо, що ми на крок ближче до майбутньої довгоочікуваної зустрічі. Адже політехніки – це ті, хто вміють мріяти та досягати мети, хто не бояться викликів, є потужним рушієм змін у суспільстві країни і завжди готові допомогти одне одному.

Дякуємо всім політехнікам, хто бореться на різних фронтах: тримає оборону, волонтерить, застосовує свої унікальні знання, вміння для перемоги та добробуту України.

Пам’ятайте, що кожен з випускників Політехніки має свій унікальний шлях. Поділіться вашою історією з нами, публікуйте свої фото з найяскравіших моментів студентських років, зробіть перекличку в коментарях, залишаючи назви своїх факультетів/інститутів/кафедр. І будемо вдячні, якщо приділите декілька хвилин для Анкети випускника.

Будьмо на зв’язку! До зустрічі в альма-матер під вільним та мирним небом України!