«Політехнік Camp» в Інституті будівництва та інженерних систем

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Літньої школи

У середу, 23 червня 2021 року, Літню школу «Політехнік Camp» чекали одразу три кафедри Інституту будівництва та інженерних систем.

На кафедрі опору матеріалів та будівельної механіки заняття відбулось у формі воркшопу «Міцність споруд та елементів»: учасники в ігровій формі будували і досліджували моделі мостів, здобуваючи винахідницький досвід з проблем пошуку форми споруди, способу її спорудження, міцності елементів.

На кафедрі теплогазопостачання і вентиляції школярі спостерігали за процесом обдуву повітряним потоком макету будівлі за допомогою аеродинамічної труби, а також ознайомились із сучасними системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.

Викладачі кафедри гідротехніки та водної інженерії у лабораторії гідравліки продемонстрували режими руху рідини, фільтрацію води крізь пористе середовище та гідравлічне обладнання виробів та матеріалів.

Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи Фото з Літньої школи