Поглиблюємо співпрацю: відбулася онлайн-зустріч Посла України в Японії з керівництвом Університету

Проєктний офіс Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

7 травня команда Проєктного офісу Львівської політехніки зініціювала онлайн-зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла України в Японії Сергія Корсунського з керівництвом Університету – проректоркою з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталією Чухрай і проректором з наукової роботи Іваном Демидовим.

До розмови долучились: Аташе з питань культури, освіти та науки Посольства України в Японії Віолетта Удовік, керівник Проєктного офісу Назарій Андрущак, керівниця Центру міжнародної освіти Львівської політехніки Наталія Гоц та керівник Українсько-японського центру Університету Ігор Зорій.

Упродовж двох годин спілкувалися про можливості:

  • розвитку співпраці в галузі освіти через обмін студентами, стажування викладачів, проведення спільних лекцій, семінарів, конференцій;
  • поглиблення спільної науково-дослідної діяльності;
  • реалізації спільних проєктів, зокрема в ІТ-сфері;
  • участі політехніків у запропонованій Урядом Японії програмі Кусаноне для надання фінансової допомоги проєктам розвитку.

У підсумку окреслили чіткі плани для співпраці та визначили основні напрями пріоритетної діяльності Університету в розширенні українсько-японського співробітництва.

Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі Скріншот з онлайн-зустрічі