Поглиблюємо співпрацю: відбулася онлайн-нарада представників ІТРЕ та Dialog Semiconductor

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

Львівська політехніка продовжує налагоджувати тісне співробітництво з роботодавцями своїх студентів та випускників.

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету нещодавно організував онлайн-нараду дирекції Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки та викладачів кафедри напівпровідникової електроніки з представниками компанії Dialog Semiconductor.

Dialog Semiconductor – компанія-виробник інтегральних мікросхем для компактної електроніки (мобільні телефони, ноутбуки, планшети, навушники, IoT пристрої тощо). Компанія є багаторічним роботодавцем випускників кафедри напівпровідникової електроніки та інших кафедр Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки.

На нараді компанію представляли директор Дмитро Яцюшка, фахівець з питань співробітництва Андріана Кушніренко, керівники структурних підрозділів та провідні інженери, які детально ознайомили учасників зустрічі з напрямами діяльності компанії та її розробками.

Завідувач кафедри напівпровідникової електроніки Анатолій Дружинін ознайомив учасників зустрічі з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю «Мікро- та наносистемна техніка», запропонував адаптувати навчальні програми відповідно до напрямів діяльності компанії, зазначив, що в компанії працюють кращі випускники кафедри, зокрема минулорічні випускники Олександр Добуш, Назар Кучерепа та Петро Корчинський, які гідно представляють Львівську політехніку в компанії.

Під час наради проведено конструктивні переговори щодо налагодження співпраці кафедри НПЕ з компанією в напрямі підготовки фахівців, проведення практики та стажування студентів і викладачів, працевлаштування випускників, можливостей корегування навчальних програм, проведення спільних досліджень.

Старший викладач кафедри напівпровідникової електроніки Олег Логуш подякував компанії за обладнання, передане для модернізації навчальних лабораторій кафедри для проектування інтегральних схем та електронних систем. За результатами наради підписано Договір про співпрацю між Dialog Semiconductor та Львівською політехнікою, в якому конкретизовані питання, що становлять взаємний інтерес.

Учасники онлайн-зустрічі обговорили можливості модернізації освітньо-професійних програм підготовки фахівців за участю компанії.

На завершення зустрічі директор Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Богдан Стрихалюк детально ознайомив представників компанії з можливостями підготовки фахівців за індивідуальними навчальними планами, впровадження елементів дуальної освіти, адаптації навчальних програм до умов майбутньої роботи, вказав на важливість співпраці кафедр із сучасними підприємствами, що дасть змогу підвищити рівень підготовки інженерів.

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу