Податково-юридичний відділ EY в Україні розповість про свій досвід у рамках Дія.City

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фрагмент афіші заходу

У рамках проєкту EY Talks компанія Ernst & Young запрошує студентів та викладачів Національного університету «Львівська політехніка» до участі у вебінарі. Говоритимуть про спеціальний правовий режим для IT-бізнесу «Дія.City». Особливо цікавою тема вебінару буде для студентів податкового та юридичного напрямків.

Із моменту запровадження режиму «Дія.City» у 2022 році її резидентами стали 435 компаній, серед яких компанії груп Monobank, Rozetka, Samsung, Softserve, Genesis, MacPaw, Revolut, Reface та інших.

Відтак спеціалісти податково-юридичного відділу EY в Україні активно займаються проєктами, пов’язаними із набуттям резидентства Дія.City. Також вони здійснюють аналіз моделі ведення бізнесу та супроводжують діяльність українських IT компаній в рамках цього режиму.

Зустріч відбудеться 13 лютого на платформі Zoom у форматі онлайн-конференції з Q&A сесією. Спікер – Олена Древаль, старша менеджерка юридичної практики EY в Україні. Початок о 16:00.

Для участі у вебінарі потрібно зареєструватися до 9:00 13 лютого 2023 року на сайті компанії EY або у біо Інстаграм-акаунту EY.