Підписано Угоду про співпрацю між Львівською політехнікою та Каліфорнійським державним університетом Сан Бернардіно

Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з підписання угоди про співпрацю

24–25 травня 2023 року відбулася низка зустрічей представників Національного університету «Львівська політехніка» та Каліфорнійського державного університету Сан Бернардіно (CSUSB) у Краківському економічному університеті, який в особі ректора Станіслава Мазура люб’язно запропонував свою гостинність та безпечний простір для переговорів у час військових дій.

За підсумками зустрічі відбулося підписання Угоди про співпрацю між університетами: це зробили ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало та президент Каліфорнійського державного університету Сан Бернардіно Томас Моралес. До підписання Угоди також долучився стратегічний партнер Львівської політехніки – Краківський економічний університет.

У рамках візиту було заплановано кілька зустрічей для обговорення перспектив подальшої співпраці. Крім керівників університетів, у них взяли участь Майкл Стал, директор школи підприємництва CSUSB, Томас Гомес-Аріас, декан коледжу бізнесу та державного управління CSUSB, Хункоунг Ог, декан міжнародної освіти CSUSB, Роберт Нава – віцепрезидент із розвитку CSUSB, Пьотр Копичінські – директор Малопольської школи публічного адміністрування Краківського економічного університету, Станіслав Альвасяк – завідувач кафедри державної економіки та адміністрування. Національний університет «Львівська політехніка» представляли також Наталія Чухрай – проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків, Назар Подольчак – директор Tech StartUp School, Олена Познякова – доцентка кафедри адміністративного і фінансового менеджменту.

Заплановано низку спільних ініціатив, зокрема програми обміну, інкубатор для малих підприємств, проєкти з розвитку підприємництва і стартаперства.

Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю Фото з підписання угоди про співпрацю